Lejligheden

Lejligheden ligger på 2. sals i en stille og rolig boligblok midt i byen. Den ene side af lejligheden har panoramavindue mod floden Teet. Lejligheden ligger i en boligblok der er ca. 20 år gammel og har elevator samt portner. Der er få minutters gang til supermarked og restauranter i den gamle bydel. Det er muligt at have bil parkeret ved lejligheden.
Den ene side af lejligheden har som nævnt panoramavinduer mod floden La Têt og Corbierre bjergene i baggrunden. Pyrenæerne ses fra køkkenvinduerne mod syd. Den anden del af lejligheden vender mod smuk velplejet gård-miljø.
Der er dørtelefon. Egen postkasse og trapper samt elevator op til lejligheden (handicap-venligt) Lejligheden er på godt 80 m2 og er beregnet til 4-6 personer. Der er stor entre med indbyggede skabe, 2 soveværelser, toilet, bad med bidet, køkken med spiseplads. Stor stue med sofa-arrangement og med spisebord.

Der er i lejligheden aircondition.

Lukket altan/balkon med cafebord/stole samt almindelig bord med siddeplads til 4 personer.
Alt i moderne bekvemmeligheder findes i øvrigt. I flæng kan nævnes: komfur/køleskab m fryser, mikroovn, vaskemaskine/tørretumbler og stereoanlæg/TV (fællesantenne) samt video, hvor dansk videosystem kan
afspilles. Internet-adgang (frit forbrug, trådløst eller kabelforbindelse)