Information

Lejligheden ligger på 2. sal i en stille og rolig boligblok midt i byen. Den ene side af lejligheden har panoramaudsigt mod floden Teet. Lejligheden ligger i en boligblok der er ca. 20 år gammel og har elevator samt portner. Der er få minutters gang til supermarked og restauranter i den gamle bydel. Det er muligt at have bil parkeret ved lejligheden.
Den ene side af lejligheden har som nævnt panoramavinduer mod floden La Têt og Corbierre bjergene i baggrunden. Pyrenæerne ses fra køkkenvinduerne mod syd. Den anden del af lejligheden vender ud mod smuk velplejet gård-miljø.
Der er dørtelefon. Egen postkasse og trapper samt elevator op til lejligheden (handicap-venligt)
Lejligheden er på godt 80 m2 og er beregnet til 4-6 personer. Der er stor entre med indbyggede skabe, 2 soveværelser, toilet, bad med bidet, køkken med spiseplads. Stor stue med sofa-arrangement og med spisebord.
Lukket altan/balkon/svalegang med cafebord/stole i den ene ende og almindelig bord med siddeplads til 4 personer i den anden ende.

Der er i lejligheden mobil aircondition.

Alt i moderne bekvemmeligheder findes i øvrigt. I flæng kan nævnes: komfur/køleskab m fryser, mikroovn, vaskemaskine/tørretumbler og stereoanlæg/TV (fællesantenne) samt video (til dansk videosystem).
Internet-adgang (frit forbrug, trådløst eller kabelforbindelse)

Umiddelbart bag ejendommen er der stor P plads. Man kan parkere der for blot ca 15 kr i døgnet !